U utorak 8.8.2017. Badmintonski klub”MEĐIMURJE” Čakovec slavi 25 godina uspješnog rada.

Klub je osnovan 8.8.1992. od  strane osnivača Zvonimira Jembriha, Radovana Petrovića, Davora Križnika i Zlatka Jalšovca. Na osnivačkoj Skupštini za prvog predsjednika izabran je Zvonimr Jembrih, a za dopredsjednika Radovan Petrović sa sjedištem Kluba u Čakovcu, Tome Masaryka 12.

Ciljevi rada Kluba bili su promocija i popularizacija badmintona u Čakovcu i Međimurju. U članstvo HBS-a primljen iste godine.

Današnji predsjednik je Danijel Zadravec, tajnik Tomislav Grubić i dopredsjednica Emilija Talan, sjedište  Kluba je u Čakovcu,Buzovečka 21.

Kroz proteklih 25 godina rada kroz Klub su prošle mnoge generacije mladih igračica i igrača koji su postigli zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim natjecanjima,osvajali medalje i naslove na PH, igrali za reprezentaciju Hrvatske, nastupali na EP.

Klub je ispunio svoj zadatak promociju badmintona u Čakovcu i Međimurju te promociju Grada i Županije u Hrvatskoj i inozemstvu. Danas svi znaju za badminton i Klub koji je jedan od najboljih Klubova u Hrvatskoj po organizaciji i sportskim uspjesima posljednjih 15 godina.

Tajnik Kluba: Tomislav Grubić