U subotu 1.6.2019. u dvorani II.OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK ”Međimurja” Čakovec održano je EKIPNO PH 2019 za seniore i kadete . Vrhovni sudac na EPH 2019 bio je Darko Ivan Vidaković iz V.Gorice, a voditelj natjecanja naš Filip Mikolaj. EPH 2019. je otvorio dogradonačelnik Grada Čakovca gospodin Zoran Vidović. Na seniorskom i kadetskom EPH 2019 uspješno su nastupile i naše ekipe pod vodstvom trenerice Emilije Talan i trenera Tomislava Grubića.
Na seniorskom EPH 2019 naša seniorska ekipa pobjedom nad ekipom BK FLEX 2, Zagreb sa 5:0 i porazom od 5:0 od ekipe BK Medvedgrad 1998 došla do polufinala gdje je nažalost u napetim i dramatičnim mečevima poražena od ekipe BK Velika Gorica sa 4:1. U borbi za treće mjesto i brončanu medalju naša ekipa je uvjerljivo pobijedila ekipu
BK Flex 1 iz Zagreba sa 5:0 i osvojila brončanu medalju. Naša seniorska ekipa koja je bila spoj mladosti iskustva igrala je u sastavu: kapetanica Emilija Talan, Ela Trstenjak, Karmela Vadlja, Luka Vlahek, Matija Hranilović i Luka Grubić. U finalu ekipa BK Medvedgrada 1998 iz Zagreba uvjerljivo je pobjedila ekipu BK V.Gorica sa 5:0 i osvojila zlatnu medalju i naslov prvaka Hrvatske. Ekipa prvaka igrala je u sastavu: Zvonimir Đurkinjak, Filip Špoljarec, Borna Car, Edvin Hadžihalilović, Dora Dragčević, Ira Martinuš, Nera Novosel i Dea Hasennohrl.
Na kadetskom EPH 2019 naša ekipa u sastavu: kapetan Josip Đeri, Matej Martinjak,Vito Peti, Vito Blažić, Lucija Kacun, Klara Hajdarović i Keti Tropša je zauzela 4. mjesto izgubivši u borbi za 3. mjesto i brončanu medalju od ekipe BK Zagreb Maksimir sa 5:0 Naslov državnih prvaka osvojila je ekipa BK Novske pobijedivši u finalu branitelje
naslova ekipu BK Medvedgrad 1998 iz Zagreba sa 3:2.

Čestitke našoj seniorskoj ekipi na brončanoj medalji na EPH 2019 gdje smo dokazali da smo u vrhu hrvatskog badmintona i nastavili kontinuitet osvajanja medalja na EPH.