Poštovani  igrači/ce, roditelji i članovi Kluba,

                Prošlo je već 4 tjedna otkako ne treniramo, ne natječemo se zbog izvarednih okolnosti pandemije virusa COVID-19 koji je do temelja promjenio naše živote i način života ne samo kod nas nego u cijelom svijetu.

                Nadamo se da ste svi dobro i zdravo kao i svi vaši najmiliji, da marljivo učite kroz e-školu osnovnoškolci, srednjoškolski i studenti,a oni koji rade da mogu raditi.

                Nadamo isto da vježbate sami kolko to možete prema uputama, nadamo se da te upotrebili i maštu i tehnologiju u tome. Ne klonite duhom, budite hrabri, slušajte starije i nadležne službe i pazite na sebe i svoje najmilije. Proći će ovo i ponovno ćemo početi sa treninzima i natjecanjima.

                Nažalost ako pratite vijesti iz sporta vidite da se otkazuju sva natjecanja do daljnjeg i ona najveća OI 2020, EP 2020 u nogometu…sve stoji i čeka bolja vremena, nažalost.

                Uprava Kluba donijela je i odluku o otkazivanju organizacije ovogodišnje našeg 12. izdanja MT „ČCOYI 2020“ ( 23.5.2020. ) kao i 19. Prvenstva učenika OŠ MŽ 2020 ( 8.5.2020. ). Sva badminonska natjecanja pod nadzorom Saveza i BEC-a otkazana su do daljnjeg.

                Uprava Kluba želi svima Vama i Vašim najmilijima Sretan Uskrs.

                Budite zdravi.

                Lp

                IZVRŠNI ODBOR BKMČ

                Tajnik Kluba- Tomislav Grubić