U ponedjeljak 7.3.2022. u prostorijama dvorane II. OŠ u Čakovcu s početkom u 19:15 sati održana je 30. Godišnja skupština BKMČ na kojoj je na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji Kluba za 2021. godinu, financijski i plan rada Kluba za 2022. godinu te dodjela Godišnjih nagrada Kluba za 2021. godinu.

Skupštinu je otvorila, predložila dnevni red te pozdravila nazočne članove Kluba, predsjednica Kluba Emilija Talan.
Odabrano je radno predsjedništvo Skupštine kluba te zapisničar i dva ovjeritelja zapisnika. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u protekloj godini. Izvještaj o radu Kluba te financijski izvještaj za prošlu godinu podnijeli su predsjednica Kluba Emilija Talan, tajnik Danijel Zadravec i dopredsjednik Tomislav Grubić u pisanom obliku, a dopredsjednik Tomislav Grubić je u usmenom kratkom izlaganju iznio najznačajnije:

Protekla godina usprkos nastavku pandemije Covida-19 bila je uspješnija u sportskom, organizacijskom i financijskom dijelu. Na pojedinačnim PH 2021 naše ekipe osvojile su ukupno 24 medalja (2 zlata, 6 srebrnih i 16 brončanih). U Hrvatskom kupu 2021 ostvareni su vrlo dobri rezultati svih ekipa te u Ekipnom poretku HK-a 2021 osvojili smo ukupno 5 medalja (2 zlata V+45 i +55, i 3 brončane-S, U19 i V+35 ). U pojedinačnom poretku HK-a 2021 osvojeno je 14 medalja (3 zlata, 3 srebra i 8 bronci). Na Međunarodnim turnirima osvojeno je brončana medalja. Za popisu reprezentaciju Hrvatske bili su:

 • seniorsku: Luka Grubić i Borna Vadlja,
 • juniorske u-19 : Ivan Grubić i Luka Črep,
 • mlađe juniorske u-17 : Josip Đeri i Matej Martinjak
 • kadetske u-15: Matija Đeri ,Vanja Novak i Nela Novak,
 • poletarci u11: Anabela i Lara Bel

Kategorizaciju HOO-a ostvarili su:

 • IV. kategorija vrsni sportaši : Luka Grubić i Borna Vadlja
 • V kategoriju daroviti sportaši : Ivan Grubić i Luka Črep

Klub je uspješno organizirao 8 turnira HK-a 2021 te sva PH 2021: seniorsko,
veteransko i pomladak u11, 13, 15, 17 i 19.

U financijskom dijelu prihodi su bili na 64,49% planiranog, a rashodi na 53,19% od planiranog. Klub nema nikakvih financijskih dugovanja. U prihodima Klub sudjeluje sa 57,12 % vlastitih prihoda, a 42,88 % su donacije iz proračuna (ZŠUISMŽ I ZSU Grada Čakovca).


Nakon izlaganja o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila. Predsjednica kluba Emilija Talani i dopredsjednik Tomislav Grubić predočili su godišnji plan rada te financijski plan rada Kluba za 2022. godinu koje je Skupština jednoglasno prihvatila.


Godišnje nagrade kluba za 2021. godinu uručili su: tajnik kluba Danijel Zadravec i predsjednica Emilija Talan sljedećim nagrađenim:

 • igračima: Luki Grubiću, Borni Vadlji, Danijelu Zadravcu, Biseri Zadravec, Jasmini Lučić, Nikoli Šoštariću, Filipu Vadlji, Rajku Belu, Ivanu Grubiću, Luki Črepu,Vanji Novak, Neli Novak, Matiji Đeriju, Anabeli Bel i Lari Bel – za postignute igračke rezultate
 • upravi, treneru i dužnosnicima: Tomislavu Grubiću, Emiliji Talan, Karmeli Vadlji i Filipu Mikolaju.
 • ustanovama: ZŠU Grada Čakovca, ETŠ Čakovec II.OŠ Čakovec i ZŠUISMŽ
 • sponzorima i donatorima: Croatia osiguranje d.d. Zagreb, Grubić d.o.o. zastupanje u osiguranju Čakovec, Vizija d.o.o. Nedelišće, Međimurske vode d.d. Čakovec, Senko d.o.o. Štefanec, Žvorc graditeljstvo d.o.o. Čakovec i Kolar-1 d.o.o. Strahoninec

Skupštinu je zatvorila predsjednica Kluba Emilija Talan.