U subotu i nedjelju, 26.-27.3.2022. u dvorani II.OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK ”Međimurje” Čakovec održani su 1. Savezni turnir za mlade u11,15,19 (subota) i u13,17 (nedjelja) te je tako započela badmintonska sezona 2022. za mlade.
Na turniru 1.HK 2021 poleteraca u11, kadeta u15 i juniora u19 u subotu nastupilo je ukupno 42 mladih igrača/ica iz 9 klubova Hrvatske , a među njima ekipa kadeta i juniora našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca.
Voditelji natjecanja bio je naš Filip Mikolaj i sudac Borna Vadlja iz Čakovca. U konkurenciji juniora u19 pobjedu je ostvario naš igrač Ivan Grubić pobjedivši u finalu Boruta Patčeva (MZ) sa 2:1 (16:21, 21:12, 21:17). Drugi naš igrač Gabriel Hlebec osvojio je 12. mjesto. U konkurenciji parova juniora u19 pobjedu je ostvario par Hrvoje Mavriček/Borut
Patčev (MZ) pobjedivši u finalu našeg Ivana Grubića i Ivano Kukla (ZM) sa 2:0. U konkurenciji poletaraca u11 Matko Knezović (ZM). U konkurenciji kadeta u15 pobjedu ostvario je Lovro Matovina (KC), naš Dominik Škvorc zauzeo je 8.mjesto. U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Rania Vindiš (VG), naša Ana Leskovar osvojila je 9.mjesto.
U konkurenciji parova kadeta pobjedu je ostvario par Marko Šurina/Tin Radovanović (MZ). U konkurenciji parova kadetkinja pobjedu je ostvario par Dora Kvesić/Sara Šulc (MZ). Naš par Ana Leskovar/Anabela Bel zauzele su 4.mjesto.

Na turniru 1. HK 2021 mlađih kadeta u13 i mlađih juniora u17 u nedjelju nastupilo ukupno je 41 igrača/ica iz 10 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je naš Filip Mikolaj i sudac Luka Grubić iz Čakovca. U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je ostvario Lovro Matovina (KC). U konkurenciji mlađih kadetkinja pobjedu je ostvarila Lea Burazor (DU). Naše igračice Lara Bel je osvojila je 5. mjesto, a Anabela Bel 6. mjesto. U konkurenciji parova mlađih kadeta pobjedu je ostvario Petar Lovasić/Lovro Matovina (KC). U konkurenciji parova mlađih kadetkinja pobjedu je par Maja Pranić/Tea Rebesco (MZ) pobjedivši u finalu naše igračice sestre Laru i Anabelu Bel sa 2:0. U konkurenciji mlađih juniora pobjedu je ostvario Ivano Kukla (ZM), a naš Gabriel Hlebec zauzeo je 14.mjesto. U konkurenciji mlađih juniorki pobjedu je ostvarila Lučia Galjer (DU). Od naših igračica Vanja Novak je zauzela 5.mjesto, a Nela Novak 9. mjesto. U konkurenciji parova mlađih juniora pobjedu je ostvario par Hrvoje Mavriček/Vito Radovanović (MZ), naš par Gabriel Hlebec i Dominik Škvorc zauzeo je 6. mjesto. U konkurenciji parova mlađih juniorki pobjedu je ostvario par Lučia Galjer/Rania
Vindiš (DU/VG). Naš par sestre Vanja i Nela Novak osvojile su brončanu medalju.