U subotu i nedjelju, 7. i 8.5.2022. u dvorani II. OŠ Čakovec u uspješnoj organizaciji BK ”Međimurje” Čakovec održani su 2. Savezni turnir za mlade u11,15,19 (subota) i u13,17 (nedjelja).
Na turniru 2. HK 2021 poleteraca u11, kadeta u15 i juniora u19 u subotu nastupilo je ukupno 50 mladih igrača/ica iz 11 klubova Hrvatske, a među njima ekipa kadeta i juniora našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Vrhovni sudac bio je Darko Ivan Vidaković iz V. Gorice. Voditelji natjecanja bio je naš Filip Mikolaj, a sudac Borna Vadlja iz Čakovca. U konkurenciji juniora u19 pobjedu je ostvario Roko Pipunić (PZ) pobjedivši u napetom finalu našeg igrača Ivana Grubića sa 2:1 (21:23,21:17,21:9). Drugi naš igrač Gabriel Hlebec osvojio je 12. mjesto. U konkurenciji juniorki u19 pobjedu je ostvarila Jelena Buchberger (VG). U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 pobjedu je ostvario par Roko Pipunić/Ana Pranić. Naš igrač Ivan Grubić sa Raniom Vindiš iz V.Gorice osvojio je 3. mjesto. U konkurenciji poletaraca u11 pobjedu je ostvario Matko Knezović (ZM). U konkurenciji kadeta u15 pobjedu ostvario je Lovro Matovina (KC), naš Dominik Škvorc zauzeo je 12. mjesto. U konkurenciji kadetkinja pobjedu je ostvarila Rania Vindiš (VG). U konkurenciji mješovitih parova kadeta pobjedu je ostvario par Sara Šulc/Tin Radovanović (MZ).
Na turniru 2. HK 2021 mlađih kadeta u13 i mlađih juniora u17 u nedjelju nastupilo je ukupno 36 igrača/ica iz 12 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca. Voditelji natjecanja bio je naš Filip Mikolaj, a sudac Filip Bel iz Čakovca. U konkurenciji mlađih kadeta pobjedu je ostvario Lovro Matovina (KC). U konkurenciji mlađih kadetkinja pobjedu je ostvarila Lea Burazor (DU). Naša igračica Lara Bel je osvojila 3. mjesto. U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta pobjedu je ostvario Lovro Matovina/Lea Burazor (KC/DU). Naša Lara Bel sa Matkom Knezovićem (ZM) osvojila je 4. mjesto. U konkurenciji mlađih juniora pobjedu je ostvario Roko Pipunić (PZ), naš Gabriel Hlebec zauzeo je 12. mjesto. U konkurenciji mlađih juniorki pobjedu je ostvarila Dora Kvesić (MZ). U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora pobjedu je ostvario par Patrik
Konjuh/Karla Iva Vuletić (DU).