U subotu i nedjelju, 29. i 30.10.2022., u dvorani II.OŠ Čakovec u odličnoj organizaciji BK “Međimurja“ Čakovec održano je PH 2022 za poletarce u11, juniore u19 i kadete u15.
Na PH 2022 je nastupilo 16 poletarki i poletaraca iz 6 klubova Hrvatske, 22 juniorki i juniora iz 9 klubova Hrvatske te 35 kadetkinja i kadeta iz 9 klubova, a među njima uspješno ekipa poletaraca, kadeta i juniora našeg Kluba pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića.
Voditelj natjecanja i vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj, a suci: Luka Grubić i Borna Vadlja iz Čakovca.

U konkurenciji poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju osvojio je Matko Knezović (ZM). Plasman naših igrača: Pavao Šestak ,Patrik Martinjak i Jura Blažević Pavić ispali u 1/8.
U konkurenciji poletarki u11 naslov i zlatnu medalju osvojila je Lara Tomjek (KC), a naše igračice Lara Bešanić i Kora Mesarić osvojile su brončane medalje.
U konkurenciji parova poletaraca u11 naslov i zlatnu medalju ostvario par Matko Knezović/Sven Mlinarić (ZM), a naš par Patrik Martinjak i Pavao Šestak osvojio je brončanu medalju.
U konkurenciji juniora u19 naslov i zlatnu medalju obranivši prošlogodišnji naslov osvojio je Ivor Zekan (MZ), a naš igrač Ivan Grubić osvojio je brončanu medalju.
U konkurenciji juniorki u19 prvakinja je postala Stella Balenović (MZ). Naša Vanja Novak osvojila je brončanu medalju, a Nela Novak ispala u 1/4.
U konkurenciji parova juniora u19 prvaci su postali Ivor Zekan/Borut Pačev (MZ) pobjedivši u finalu našeg Ivana Grubića i Dubrovčana Marka Janičića sa 2:0.
U konkurenciji parova juniorki u19 prvakinje su postale par Stella Balenović/Dora Martinuš (MZ). Naš par sestre Vanja i Nela Novak osvojile su brončanu medalju.
U konkurenciji mješovitih parova juniora u19 naslov prvaka osvojili su obranivši prošlogodišnji naslov Ivor Zekan/Stella Balenović (MZ). Naš par Ivan Grubić i Nela Novak osvojio je brončanu medalju.
U konkurenciji kadeta naslov i zlatnu medalju osvojio je Vito Radovanović ( MZ). Naši igrači Dominik Škvorc i Filip Jambrošić ispali u 1/8.
U konkurenciji kadetkinja naslov i zlatnu medalju je osvojila Dora Kvesić (MZ). Naše igračice sestre Lara i Anabela Bel ispale u 1/8.
U konkurenciji mješovitih parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Vito Radovanović/Dora Kvesić (MZ). Poredak naših parova: Domink Škvorc/Anabela Bel i Filip Jambrošić/Lara Bel ispali u 1/8.
U konkurenciji parova kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Tin i Vito Radovanović (MZ), a naš par Dominik Škvorc i Filip Jambrošić ispao u 1/4.
U konkurenciji parova kadetkinja naslov prvaka osvojile su Erika Konjuh/Karla Iva Vuletić (DU), a naš par sestre Lara i Anabela Bel ispale u 1/4.
Čestitke svim našim igračica i igračima na osvojenim medaljama. Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak kontinuiranog osvajanja medalja na PH te čestitke i trenerima i upravi kluba.

Klub zahvaljuje svojim sponzorima i pokroviteljima na pomoći u uspješnoj organizaciji PH 2022:
generalni sponzor: Croatia osiguranje Zagreb,
zlatni sponzori-donatori: Grubić zastupanje u osiguranju Čakovec, Vizija Nedelišće, Konplast Pušćine, Međimurske vode Čakovec,
srebrni sponzori-donatori: KOLAR-1 Strahoninec, Žvorc graditeljstvo Čakovec i Senko Štefanec,
brončani sponzori-donatori: MCS Strahoninec, GO Studio P Nedelišće, Sitotisak Pomor Čakovec, PET-KM Čakovec i Rampel Šenkovec .
Generalni pokrovitelj : Grad Čakovec i pokrovitelji: II.OŠ Čakovec, ZSU Grada Čakovca i ZŠUISMŽ .